top of page
a86f8cbf-4974-4451-a8e1-d983ec137e9a.JPG

Wat is het aanbod?​

Op alle gebieden geldt dat u aangeeft waar u behoefte aan hebt. In overleg met u kan bepaald worden wat Kees voor u kan betekenen. Hij stemt zijn bijdrage in overleg met u volledig af op uw behoefte.

Spreker

 

Kees is graag bereid om vele van zijn ervaringen op gebied van leiderschap te delen. U zult merken dat veel van zijn militaire ervaringen even zo goed van toepassing kunnen zijn in welke organisatie dan ook. Hij adresseert zaken als omgaan met risico’s, complexe situaties in goede banen leiden, functioneren op het strategisch niveau, internationale samenwerking en culturele sensitiviteit.

Crisismanager

 

Zoekt u verbeteringen in uw procedures op het gebied van crisismanagement ? Of hebt u te maken met een daadwerkelijke crisis in uw organisatie en zoekt u iemand om met rust en doortastendheid te helpen zoeken naar een oplossing om uit de crisis te komen? Met de vele ervaringen in diverse crisisachtige omstandigheden kan Kees u wellicht verder helpen.

Advies

 

Als (strategisch) adviseur kan Kees helpen om het management van organisaties te helpen bij het
versterken van het leiderschap, het kiezen van een richting en/of het vergroten van de betrokkenheid van de medewerkers. Maar ook op gebied van thema’s zoals diversiteit, sociale veiligheid en gender. Kortom: hoe geef je inhoud aan of versterk je je integrale verantwoordelijkheid als leider.

 

Dagvoorzitter

 

Zoekt u iemand die tijdens uw congres, workshop of ander programma de deelnemers door het programma loodst en de elementen soepel aan elkaar verbindt zonder de focus op de inhoud te verliezen? Kees is graag bereid deze rol op zich te nemen.

 

bottom of page